Понуда за паметење – вклучена опрема од 10.000 €

Пронајдете модел по ваш вкус, сега со вклучена дополнителна опрема во вредност од
10 000€, и уживајте во #Луксуз_Во_СвојА_Класа

 • 2 дигитални екрани од 10,25 инчи
 • ЛЕД светла
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Камера за возење, назад
 • Автоматски менувач
 • Навигација
 • Бесконтактно отклучување / заклучување
 • Стартување на мотор со копче
 • Безжично полнење за мобилен телефон
 • 17 инчни алуминиумски тркала
 • Амбиентално осветлување во 64 бои
 • Асистент за следење коловозна лента
 • Електрично склопување ретровизори
 • Задна клупа со наслон за рака
 • Автоматска контрола на долго светло

ЛУКСУЗ ВО СВОЈА КЛАСА

Автомобилски луксуз за секој ден. Новата компактна лимузина A-Class го комбинира врвниот спортски карактер со удобноста на луксузната класа и донесува нова динамика во компактниот сегмент.

ЕКСПРЕСИВЕН ПРЕДЕН ДИЗАЈН ЗА МАКСИМАЛЕН ВПЕЧАТОК.

Повеќе од кога било досега, надворешноста на новата A-Class е олицетворение на емоции и спортски дух. Почнува со прогресивен преден дел, вклучувајќи впечатлива решетка на ладилникот карактеристична за Mercedes-Benz, опционални предни светла MULTIBEAM LED, како и испакнати површини во облик на купола на предната хауба.

Медија екран со LCD-екран во боја со големина од 26 см (10,25 инчи).

Втората генерација на иновативниот MBUX систем за забава го прави ентериерот на новата A-Class, уште подигитален.

Преку овој систем можете да активирате како и да персонализирате најголем дел од поставките на возилото.

Контакт

 • Ул. Индустриска 2
 • 1000 Скопје
 • Македонија
 • тел: + 389 22 580 000
 • факс: + 389 22 580 401
 • e-mail: office@makautostar.com.mk