MakAutoStar
Брендови

Мак Аутостар – генерален дистрибутер на повеќе автомобилски брендови за продажба и одржување Mercedes-Benz патнички и комерцијални возила, автобуси, Unimog, Setra, Evobus, Rolls Royce, Mitsubishi Fuso, овластен сервисер за Mitsubishi Motors, како и салонот Premium Used за продажба на користени возила од марките Mercedes-Benz, Audi, BMW.

Повеќе
MakAutoStar
Резервни делови

Мак Аутостар – генерален дистрибутер на најголемите производители на резервни делови наменети за сите автомобилски брендови во светот, како Bosch, Mahle, Hella, Trucktec, Febi, Dieseltechnic, Midac и моторните масла Mobil1 и Cyclon.

Повеќе
MakAutoStar
Деловен простор

Мак Аутостар е сопственик на модерниот, деловен центар Premium, во кој се нуди над 12.000 м2 простор за изнајмување, како и сопственик на компанијата Master Leasing, преку која се нудат финансиски услуги со кои се олеснува купувањето автомобил.

Повеќе